Detall activitat

XXVII Jornada de Recerca al Maresme 2024 -Díptic Comunicacions
Filial del Maresme
Centre Cívic el Gorg. Centre cultural - Sant Vicenç de Montalt

La Filial del Maresme promou un espai per donar a conèixer als professionals de la Salut els treballs de recerca que s’hagin realitzat en centres de la nostra Comarca. Enguany s’organitza conjuntament amb el Servei d’Atenció Primària Barcelonès Nord i Maresme de l’Institut Català de la Salut.

S’estableixen dos àmbits de presentació:
•    Àmbit (1) Hospitalari: Treballs de recerca de major implicació en l’àmbit hospitalari del Maresme.
•    Àmbit (2) Atenció Primària: Treballs de recerca de major interès en atenció primària de salut, sociosanitària i altres centres.

OBJECTIU:
1    Donar a conèixer els estudis que professionals de les Ciències de la Salut  hagin fet en centres de la nostra Comarca  en els darrers 2 anys (2021-2023), ja acabats o en fase de conclusions (epidemiològics, clínics o experimentals) excloent-ne els resultats preliminars. Es donarà prioritat als estudis que hagin plantejat, prèviament, una hipòtesi de treball i que pretenguin respondre una pregunta de recerca concreta, per sobre d’altres treballs descriptius d’activitat o programes assistencials. Es pot presentar qualsevol treball de recerca que s’hagi comunicat en congressos, jornades o publicat durant aquest període.

2    Refermar lligams entre diversos àmbits de les Ciències de la Salut (metges i graduats d’infermeria, biòlegs, farmacèutics, psicòlegs, etc.; d’assistència primària, sociosanitària o hospitalària)  i en el camp de la recerca.
La bona progressió de les darreres jornades ens motiva a augmentar el llindar d’exigència en la qualitat dels treballs.

RELACIÓ DELS PREMIS I BEQUES:
- Beca Gonçal Calvo i Queraltó 2024
- Beca Hospitalària Sociosanitària 2024
- Beca d’ Infermeria 2024
- Premi àmbit Atenció Primària
- Premi àmbit Hospitalari
- Premi amb accèssit per la investigació feta i presentada per metges residents
- Premi a la millor Publicació presentada per titulats en Ciències de la Salut, per col•legiats al CoMB
- Premi a la millor Publicació presentada per titulats en Ciències de la Salut, membres de la Filial del Maresme de l’Acadèmia
- Premi a la millor Tesi Doctoral presentada en els Cursos Acadèmics 2022-2024, per col•legiats al CoMB
- Premi a la millor Tesi Doctoral presentada en els Cursos Acadèmics 2022-2024, per professionals de la Salut, que siguin membres de la Filial del Maresme de l’Acadèmia
- Premi Jaume Esperalba i Terrades
- X Premi Eduardo Zarate
- Premi treball final de grau en Infermeria de l’ESCST 2024

Per mes informació podeu visitar la Web: https://maresme.academia.cat/beques-i-premis a l'apartat de bases i premis de la Filial del Maresme.


Centre Cívic el Gorg. Centre cultural - Sant Vicenç de Montalt

Riera Del Gorg, 0 S/N

08394 Sant Vicenç de Montalt

Dijous, 13 de juny de 2024 | 15:30 - 23:00
15:30 - 23:00
Bases i Premis: XXVII Jornada de Recerca al Maresme 2024 > Centre Cívic el Gorg. Centre cultural - Sant Vicenç de Montalt -